O nama

„Belekos-tie“ je agencija za zapošljavanje u zemlji i inostranstvu, osnovana od strane nemačke kompanije M1L1 i licencirana od strane Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja.

Na domaćem tržištu poslujemo od novembra 2017. godine, i veoma smo ambiciozni sa tendencijom da se uvrstimo među top lidere u svojoj branši. Regrutujemo i obučavamo kandidate za poslove u Srbiji, Nemačkoj i ostalim evropskim zamljama. Svojim profesionalnim pristupom zapošljavanju, efikasnošću i analizom tržišta nastojimo da budemo lider u svojoj branši i pružimo kvalitetnu uslugu našim klijentima. 

 

Politika privrednog društva „Belekos-tie“ zasnovana je na uspostavljanju, primeni i održavanju tržišno orjentisanog poslovnog sistema i na principima menadžmenta kvalitetom, sa ciljem potpunog zadovoljenja zahteva, potreba i očekivanja korisnika usluga, uz stalno poboljšavanje sistema menadžmenta kvalitetom i povećanje efektivnosti i efikasnosti celog poslovanja društva. Osnovni cilj privrednog društva „Belekos tie“ je kvalitet pruženih usluga i zadovoljstvo naših klijenata

Close Menu